Onze nieuwe transferpersen met het silicone membraam brengen totaal nieuwe mogelijkheden bij transferbedrukkingen

Waarom kiezen voor 8barsystems?

 • Het opblaasbare verwarmingselement heeft 4 separaat instelbare zones!
 • Laag energieverbruik!
 • Instellingen via tiptoetsscherm!
 • Een pre-presstoets!
 • Geen drukvlak meer na het persen!
 • Dubbele bedrukkingstafel later te monteren op een model met een enkele tafel!

Eenvoudig en snel

Als ervaren gebruiker zie je wellicht direct het grote verschil en de gebruiksmogelijkheden ten opzichte van de oude techniek van een transferpers met een aluminium verwarmingselement. Wellicht zie je ook nadelen. Daarom geven we een idee van de “voor” en “tegen” argumenten.

Multizone verwarmingselement

Economisch

Als potentiële klanten onze transferpersen voor de eerste keer in werking zien dan wordt vaak dezelfde vraag gesteld: “Leuk idee, maar wat gebeurd er als het membraam defect raakt?“ Het slechte nieuws eerst: Het membraam zal een keer defect raken, dat is zeker. Het flexibele in het silicone materiaal zal een keer uitgeput raken. Daarom vermelden we dat dit kosten van het vervangen van het membraam met zich meebrengt. Het membraam kan echter met het “quick-change system” worden vervangen. Het “quick-change system” omvat een aantal simpele stappen betreffende te verrichten handelingen. Het membraam kan naar je worden toegezonden met een koeriersdienst zodat de productie weer snel opgang kan komen. Wij garanderen een werking van 10.000 pers uitvoeringen voor het eerste membraam. Als we naar de gemiddelde duur van de werking van het membraam en de kosten van vervanging calculeren dan komen de kosten van vervanging ongeveer uit op €0,04 per persing uit.

Tijd & Handeling

Time is money

Werken met onze transferpersen garandeert een hoog niveau van effectiviteit en gebruiksgemak. Dankzij onze nieuwste verwarmingstechnologie kan je direct over knopen, ritsen en naden heen persen zonder dat deze beschadigd raken. In de meeste gevallen heb je geen extra onderdelen nodig zoals kleinere bedrukkingsplaten en afdekmaterialen om logo’s aan te brengen op te bedrukken stoffen. Het is een feit, dat je de meeste stoffen direct op de bodemplaat kan neerleggen om te bedrukken. Het direct neerleggen op de bodemplaat (afmeting: 350 mm tot 450 mm) zal je veel tijd schelen, maar geeft je ook een beter zicht op de locatie van de logo’s. Met name kleine logo’s kunnen zo beter worden gepositioneerd. Om een idee te geven van de te besparen kosten geven we een berekening als voorbeeld. Laten we uitgaan van een besparing van 20 tot 30 seconden per keer per persing. Als je dat in geld wil omrekenen dan scheelt dat ongeveer € 0,08 per persing (gerekend met een uurloon van € 10,00 per uur).

Energie Efficient

Denk groen

Onze transferpersen zijn operationeel in minder dan 3 minuten. De meeste conventionele transferpersen met een standard plaat met een afmeting van 350 mm tot 450 mm of 450 mm tot 500 mm hebben een energieconsumptie tussen 2.000 en 2.500 Watt en meer per uur. Onze modellen “Air Precious Single (ASP)” and “Air Precious Double (ASD)” hebben een energieconsumptie tussen de 350 en 1.600 Watt per uur. De energieconsumptie hangt af van het aantal zones dat je gebruikt. Als je alleen de zone voor een borstlogo gebruikt dan heb je een significant lagere energieconsumptie (~ 350 Watt). Op de lange termijn zal onze nieuwe verwarmingstechnologie een groot voordeel blijken voor het milieu en aanzienlijk minder kosten met zich mee brengen.

Superieure kwaliteit

Heat up your business

Als ondernemer probeer je altijd processen te structureren en de kosten te managen:

 • Hoeveel tijd en geld ben je kwijt per transferdruk of hoeveel bespaar ik? Welke kosten moet ik incalculeren?
 • We kunnen een goed inzicht geven door antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Natuurlijk gaan we daarbij uit van normaal gebruik en de gemiddelde levensduur van onderdelen.
 • De belangrijkste vraag is echter welke kwaliteit je wilt nastreven voor jouw klanten. De drukvlakken op textiel zijn nu niet meer zichtbaar! Wat is dat waard?
 • Onze transferpersen zijn ontworpen om ook op moeilijk te bedrukken textiel een transferbedrukking te plaatsen. Naden, ritsen en knopen; het maakt niet uit. Het textiel wordt blootgesteld aan minimale druk en hitte tijdens het proces.
 • Overtuig kwaliteit bewuste klanten met het hoogste niveau van textieldruk als het om tranfersbedrukkingen gaat.
  Kleine dingen maken vaak het grootste verschil!

Leer opnieuw transferen

Heat up your skills

Oh ja, voordat we het vergeten. Uw medewerker zal opnieuw moeten leren bedrukken. Transfereren met 3,5 bar is uit de tijd. Wij doen het met maximaal 0,6 bar!

BedieningspaneelGarantie & Prijzen